Szabályzat

Kamukép

A valódi kép fogalma azt takarja, hogy az adott fotón látható hirdető valóban a nálunk hirdetőt ábrázolja. Fenntartjuk a jogot, hogy az adott sorozatból arcképes változatot kérjünk, mely alapján admin kolléga ellenőrizni tudja, gyanú felmerülése esetén. Aki nem tud prezentálni a sorozatból admin számára használható arcképes változatot, azt kamuképesnek kell minősítsük, mert nem tudjuk leellenőrizni. Kamukép esetén azonnali hirdetés levétel jár...

Hirdető tudomásul veszi, hogy Szolgáltató az általa feltöltött hirdetéseket a rendszer algoritmusa szerint meghatározott változó sorrendben teszi közzé.

Masször képek, csevegés ,bemutatkozó szöveg: iTT NAGYON SZIGORÚ A SZABÁLY!!

Szakképesitett okleveles masszörök hírdetnek amit személyesenellenörzünk, vidékiek esetében oklevél másolat elküldésével igazolhatják oldalunk szerkeztöségének.

Kizálólag ruhás képeket lehet feltölteni!

Se fürdöruhás,fehérnemüs ,meztelenségre utaló képet TILOS FELTÖLTENI A MASSZAZS KATEGORIÁBAN! HA ILYET ÉSZLELÜNK AUTOMATIKUSAN FIGYELMEZTETÉS NÉKÜL ÁTRAKJUK A HÍRDETÉST AZ EROTIKUS MASSZAZS KATEGORIÁBA ,Továbbiakban az ottani szabályok érvényesek.

Csevegésben,üzenöfalon ,bemutatkozo szövegben,semmiféle erotikára utaló beírás NEM megengedett!

Erotikusmasszőr: képek feltöltésénél minimum fehérneműben szerepelj a fotókon (Le kell írnunk: cici, bármilyen nemiszerv nem látszódhat... Necc, vizes póló stb. trükkök sem elfogadhatóak.:)).

Csevegés,üzenö fal, bemutatkozó szövegben szexualitásra utaló beirásokat automatikusan töröljük!

Amennyiben meztelen kép kerülfel az oldalra azt automatikussan felszolitás nékül töröljük,és utólag figyelmeztetjük az adot hírdetöt.

Ezeket a szabályokat mi komolyan is vesszük,és be is tartatjuk,és ha kell szankcionáljuk.

Akár a hírdetés megszüntetésével!